10/05/2023 10/05/2023 Ο «υπουργός παιδείας,» Ναζίμ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι υπάρχει ανάγκη για περίπου 20 σχολεία λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού στα κατεχόμενα και πρόσθεσε ότι πρέπει να εξελιχθούν περισσότερο τα σχολεία. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γκιουνές» γράφει ότι ο κ. Τσαβούσογλου ανέφερε επίσης ότι όταν φτάσουν τα σχολεία στα πρότυπα που πρέπει, πρέπει να...
10 Μαΐου, 2023 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2023 - 17:01

Ο Τσαβούσογλου θέλει 20 νέα σχολεία στα κατεχόμενα λόγω αύξησης πληθυσμού

Διαδώστε:
Ο Τσαβούσογλου θέλει 20 νέα σχολεία στα κατεχόμενα λόγω αύξησης πληθυσμού

Ο «υπουργός παιδείας,» Ναζίμ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι υπάρχει ανάγκη για περίπου 20 σχολεία λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού στα κατεχόμενα και πρόσθεσε ότι πρέπει να εξελιχθούν περισσότερο τα σχολεία.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γκιουνές» γράφει ότι ο κ. Τσαβούσογλου ανέφερε επίσης ότι όταν φτάσουν τα σχολεία στα πρότυπα που πρέπει, πρέπει να περάσουν σε ολοήμερη εκπαίδευση και δήλωσε ότι φέτος εφάρμοσαν το ολοήμερο στην ειδική εκπαίδευση με τη στήριξη που έλαβαν από την Τουρκία, ενώ θα ξεκινήσουν την ολοήμερη εκπαίδευση στα σχολεία με δύο ημέρες φέτος και θα την αυξήσουν σε 5 ημέρες το αργότερο σε 3 χρόνια.

Αναφερόμενος στον αριθμό των μαθητών, είπε ότι υπάρχουν 57 χιλιάδες μαθητές, εκ των οποίων οι 12 χιλιάδες φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία, και αν διοχετευόταν αυτός ο αριθμός στη «δημόσια» εκπαίδευση, δεν θα ήταν σε θέση να τον απορροφήσουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων