09/10/2021 21/10/2021 Στην εκλογή του Αρχιμανδρίτη, Καλλινίκου Γεωργάτου, για την πλήρωση της θέσης του Μητροπολίτη Καστορίας, που είχε χηρέψει μετά την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σεραφείμ, αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., Γιάννης Αντωνιάδης. Όπως αναφέρει «η εκλογή του είναι επιστέγασμα πνευματικών προσπαθειών και αγώνων πολλών ετών, για την ορθόδοξη πίστη και την...
09 Οκτωβρίου, 2021 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 18:06

Ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης για τον νέο Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης για τον νέο Μητροπολίτη Καστορίας

Στην εκλογή του Αρχιμανδρίτη, Καλλινίκου Γεωργάτου, για την πλήρωση της θέσης του Μητροπολίτη Καστορίας, που είχε χηρέψει μετά την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σεραφείμ, αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., Γιάννης Αντωνιάδης.

Όπως αναφέρει «η εκλογή του είναι επιστέγασμα πνευματικών προσπαθειών και αγώνων πολλών ετών, για την ορθόδοξη πίστη και την εκκλησία. Εύχομαι από καρδιάς στον νέο μητροπολίτη, υγεία, μακροημέρευση και καλή επιτυχία στο ποιμαντορικό του έργο. Είμαι βέβαιος ότι ο Σεβασμιότατος με εφόδια την μεγάλη πνευματική του επάρκεια, την αφοσίωση στην εκκλησία και την διοικητική του εμπειρία θα συμβάλει στην πνευματική και ποιμαντική ανάταση της Μητρόπολης Καστοριάς».

Ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων