05/12/2023 05/12/2023 Κατά την εφετινή πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά θα ψάλει ο Βυζαντινός Χορός ΤΡΟΠΟΣ χωρισμένος σε δύο ημιχόρια. Το δεξιό θα διευθύνει ο χοράρχης, Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης και Πρωτοψάλτης, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, και το αριστερό ο Πρωτοψάλτης Δημήτριος Νέντας. Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 FM θα αναμεταδώσει την ακολουθία του Εσπερινού...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 13:41

Ο Βυζαντινός Χορός Τρόπος στην πανηγυρίζουσα Μονή Θεοβαδίστου Όρους Σινά

Διαδώστε:
Ο Βυζαντινός Χορός Τρόπος στην πανηγυρίζουσα Μονή Θεοβαδίστου Όρους Σινά

Κατά την εφετινή πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά θα ψάλει ο Βυζαντινός Χορός ΤΡΟΠΟΣ χωρισμένος σε δύο ημιχόρια. Το δεξιό θα διευθύνει ο χοράρχης, Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης και Πρωτοψάλτης, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, και το αριστερό ο Πρωτοψάλτης Δημήτριος Νέντας.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 FM θα αναμεταδώσει την ακολουθία του Εσπερινού την Πέμπτη 7/12, ώρα 17.00′ και τις ακολουθίες Όρθρου και Θ. Λειτουργίας κατά την Παρασκευή 8/12, ώρα 05.00′.

Σύνδεσμος απευθείας διαδικτυακής ακρόασης https://www.peradio.com/apeutheias-akroasi/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων