03/06/2020 03/06/2020 “Ελάχιστοι είναι αυτοί που πολεμούν την Θεία Κοινωνία, ο ορθόδοξος χριστιανικός λαός απέδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Θεία Κοινωνία” δήλωσε ο  Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, εξερχόμενος του Συνοδικού Μεγάρου, μετά το πέρας της ΔΙΣ Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για τις ψυχές μας: “Είναι και μια περίοδος αγαπητικής προσφοράς”...
03 Ιουνίου, 2020 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 17:16

“Ο Χριστός δεν αδικείται ποτέ. Ο Χριστός δεν προσβάλλεται”

Διαδώστε:
“Ο Χριστός δεν αδικείται ποτέ. Ο Χριστός δεν προσβάλλεται”

“Ελάχιστοι είναι αυτοί που πολεμούν την Θεία Κοινωνία, ο ορθόδοξος χριστιανικός λαός απέδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Θεία Κοινωνία” δήλωσε ο  Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, εξερχόμενος του Συνοδικού Μεγάρου, μετά το πέρας της ΔΙΣ

Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για τις ψυχές μας: “Είναι και μια περίοδος αγαπητικής προσφοράς” τόνισε και πρόσθεσε ότι το “μήνυμα της Αναστάσεως της Αναλήψεως και της Πεντηκοστής πρέπει να μας ενθουσιάζει”. Ανέφερε δε, ότι “είναι  γεγονός πως δόθηκε ιδιαίτερη σημασία για τους ναούς και όχι για άλλους χώρους που συνωστίζεται κόσμος”

“Η γιόγκα είναι σαφές ότι δεν είναι γυμναστική” είπε ο Σεβασμιώτατος.

Ερωτηθείς από το Πρακτορείο Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο για το αν νιώθουν αδικημένοι στην Εκκλησία, απάντησε: “Ο Χριστός δεν αδικείται ποτέ. Ο Χριστός δεν προσβάλλεται”.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων