11/03/2021 11/03/2021 Στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολυκάρπου, που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, στη Βενετία, παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων, Κώστας Βλάσης.  Ο κ. Βλάσης ευχήθηκε στον Μητροπολίτη κ. Πολύκαρπο και διαδικτυακά, γράφοντας σε ανάρτησή του: “Σήμερα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου...
11 Μαρτίου, 2021 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 17:34

Ο υφ. Εξωτερικών Κώστας Βλάσης στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Ιταλίας

Διαδώστε:
Ο υφ. Εξωτερικών Κώστας Βλάσης στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Ιταλίας

Στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολυκάρπου, που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, στη Βενετία, παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων, Κώστας Βλάσης. 

Ο κ. Βλάσης ευχήθηκε στον Μητροπολίτη κ. Πολύκαρπο και διαδικτυακά, γράφοντας σε ανάρτησή του:

“Σήμερα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου για τις Θρησκευτικές και Εκκλησιαστικές Υποθέσεις παραβρέθηκα στην τελετή ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας και Έξαρχου Νοτίας Ευρώπης, κ. Πολυκάρπου, η οποία έλαβε χώρα στον Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στην Βενετία της Ιταλίας. Άξιος!”.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει:

Ο Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τις Θρησκευτικές και Εκκλησιαστικές Υποθέσεις, παρευρέθηκε σήμερα, 11 Μαρτίου 2021, στην τελετή ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας και Έξαρχου Νοτίας Ευρώπης, κ. Πολυκάρπου, η οποία έλαβε χώρα στον Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στη Βενετία της Ιταλίας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός εξήρε το πλούσιο ποιμαντικό έργο που ο κ. Πολύκαρπος επέδειξε επί δέκα τέσσερα συναπτά έτη στην κεφαλή της Μητρόπολης Ισπανίας και Πορτογαλίας και μετέφερε στον νέο Μητροπολίτη τις ευχές της Ελληνικής Πολιτείας για γόνιμη και μακροήμερη διακονία στην Μητρόπολη Ιταλίας, προς όφελος του Ελληνισμού, της Εκκλησίας και του ορθόδοξου ποιμνίου της.

Φωτογραφίες: Facebook Κώστα Βλάση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων