12/10/2023 13/10/2023 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης μετέβη χθες, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στη Σύμη, όπου επισκέφθηκε την έδρα της Διοίκησης Άμυνας της Νήσου (ΔΑΝ). Ενημερώθηκε από τον Διοικητή Σχη (ΠΖ) Παναγιώτη Βρανά για την αποστολή και τις τρέχουσες δράσεις, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στα στελέχη και στους οπλίτες θητείας της Μονάδας και συνομίλησε μαζί...
12 Οκτωβρίου, 2023 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2023 - 1:11

Ο ΥΦΕΘΑ Ιωάννης Κεφαλογιάννης στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης

Διαδώστε:
Ο ΥΦΕΘΑ Ιωάννης Κεφαλογιάννης στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης μετέβη χθες, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στη Σύμη, όπου επισκέφθηκε την έδρα της Διοίκησης Άμυνας της Νήσου (ΔΑΝ). Ενημερώθηκε από τον Διοικητή Σχη (ΠΖ) Παναγιώτη Βρανά για την αποστολή και τις τρέχουσες δράσεις, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στα στελέχη και στους οπλίτες θητείας της Μονάδας και συνομίλησε μαζί τους.

Επίσης, ο κ Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Σύμης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα και στη συνέχεια μετέβη στην Ιερά Μονή Πανορμίτη όπου ξεναγήθηκε από τον Πατέρα Αντώνιο.

Νωρίτερα είχε μεταβεί στη Ρόδο, όπου στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 95 ΑΔΤΕ, και ενημερώθηκε από τον Διοικητή Υπτγο Γεώργιο Μανουρά για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές της.

Αμέσως μετά, συνάντησε αντιπροσωπεία Εθνοφυλάκων από τα Τάγματα Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) της ΑΔΤΕ (ΤΕΘ Άνω Καλαμώνα,  Αρχίπολης, Ρόδου και Ψίνθου),  συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε από τους Διοικητές για τις δραστηριότητές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων