02/05/2021 02/05/2021 Τις ευχές του για το φετινό Πάσχα από τον ακριτικό Άγιο Ευστράτιο, όπου και συνοδεύει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψη της στο νησί την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021, εκφράζει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. “Χριστός Ανέστη! Ευχές για υγεία & πρόοδο από τον ακριτικό Άγιο Ευστράτιο, συνοδεύοντας την κ. Πρόεδρο της Ελληνικής...
02 Μαΐου, 2021 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 15:33

Ο Υφυπ. Εθνικής Άμυνας εύχεται από τον ακριτικό Αϊ Στράτη

Διαδώστε:
Ο Υφυπ. Εθνικής Άμυνας εύχεται από τον ακριτικό Αϊ Στράτη

Τις ευχές του για το φετινό Πάσχα από τον ακριτικό Άγιο Ευστράτιο, όπου και συνοδεύει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψη της στο νησί την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021, εκφράζει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

“Χριστός Ανέστη! Ευχές για υγεία & πρόοδο από τον ακριτικό Άγιο Ευστράτιο, συνοδεύοντας την κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πάντα αισιόδοξοι, με όραμα για το μέλλον της Πατρίδας μας.”, αναφέρει το ευχετήριο μήνυμα του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων