25/07/2023 26/07/2023 «Θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζει ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας την παροχή άδειας από τις Τουρκικές αρχές για τέλεση Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας κατά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου. «Η παροχή άδειας τελέσεως πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας κατά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιστορική Ιερά...
25 Ιουλίου, 2023 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 3:24

Ο ΥΦΥΠΕΞ Γιώργος Κώτσηρας για τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά: «Θετική εξέλιξη»

Διαδώστε:
Ο ΥΦΥΠΕΞ Γιώργος Κώτσηρας για τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά: «Θετική εξέλιξη»

«Θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζει ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας την παροχή άδειας από τις Τουρκικές αρχές για τέλεση Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας κατά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου.

«Η παροχή άδειας τελέσεως πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας κατά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, με την οποία αναθεωρήθηκε η αρχική απόφαση των τουρκικών Αρχών, είναι μία θετική εξέλιξη, την οποία καλωσορίζουμε», αναφέρει ο κ. Κώτσηρας σε δήλωση του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναγία Σουμελά: Δόθηκε άδεια για να λειτουργήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης τον Δεκαπενταύγουστο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επιβεβαιώνει τη χορήγηση άδειας τέλεσης Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων