18/07/2021 18/07/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη την Κυριακή στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τους Πεσόντες κατά το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974. Η Επιμνημόσυνη Δέηση τελέστηκε με μέριμνα του Δήμου Αθηναίων στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών. Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Παρόντες ήταν...
18 Ιουλίου, 2021 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2021 - 21:10

“ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”: Η άσβηστη μνήμη των πεσόντων της Κύπρου

Διαδώστε:
“ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”: Η άσβηστη μνήμη των πεσόντων της Κύπρου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη την Κυριακή στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τους Πεσόντες κατά το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974. Η Επιμνημόσυνη Δέηση τελέστηκε με μέριμνα του Δήμου Αθηναίων στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ.κ. Φιλόθεος, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, η Α.Ε. Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, καθώς και εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των τοπικών αρχών.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων