01/08/2021 01/08/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 31 Ιουλίου και την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, επισκέφθηκε το χωριό Γράμμος, στον Νομό Καστοριάς και τη Θεσσαλονίκη. Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου. Το πρωί της Κυριακής, παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό...
01 Αυγούστου, 2021 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 18:47

Ο Υφυπουργός Άμυνας με την Υπεραγία Θεοτόκο στα χέρια του

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Άμυνας με την Υπεραγία Θεοτόκο στα χέρια του

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 31 Ιουλίου και την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, επισκέφθηκε το χωριό Γράμμος, στον Νομό Καστοριάς και τη Θεσσαλονίκη. Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου. Το πρωί της Κυριακής, παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γράμμουστας και στην Τελετή των Θυρανοιξίων του νέου παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής, στον Γράμμο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο Γράμμου.

Παρόντες στα θυρανοίξια ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νομού Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων