15/07/2020 15/07/2020 Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.     Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα την Ελληνική νεολαία. Δόθηκε η ευκαιρία στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς να...
15 Ιουλίου, 2020 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 16:51

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Μητροπολίτη Πειραιώς

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Μητροπολίτη Πειραιώς

Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

 

 

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα την Ελληνική νεολαία. Δόθηκε η ευκαιρία στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς να θέσει υπόψη του κ.Υφυπουργού τις δράσεις της τοπικής Εκκλησίας και να τον ενημερώσει σχετικά με τον πολύπλευρο και πολυσχιδές κοινωνικό έργο και προσφοράς στο πρώτο λιμάνι της χώρας που λαμβάνει διαστάσεις δίχως όρια και δίχως διακρίσεις, καθώς επίσης και για το εκπαιδευτικό έργο που προάγει η Μητρόπολη, στηρίζοντας την Ελληνική εν συνόλω παιδεία, τα ήθη, τις αξίες και τα πιστεύω που αποτελούν πολύτιμα εφόδια για κάθε νέο, μέσα από τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Τον ενημέρωσε επίσης για τις κατασκηνώσεις της τοπικής Εκκλησίας, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας, τις Σχολές και τις δράσεις των Ενοριών της Μητροπολιτικής Περιφέρειας του Δήμου Πειραιά και των Δημοτικών Διαμερισμάτων Δραπετσώνας και Αγίου Ιωάννου Ρέντη.

Τέλος αναφέρθηκε στο μεγάλο κύμα των εθελοντών και ευεργετών που πλαισιώνουν την συνολική προσπάθεια της Μητροπόλεως Πειραιώς. Επίσης οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με θέματα μείζονος σημασίας, όπως τα Εθνικά, την Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως, την στήριξη προσφύγων και μεταναστών, καθώς επίσης και για την μεγάλη δοκιμασία της σύγχρονης απειλής του Κορονοϊού.

 

 

 

 

 

 

Ο κ.Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ενημέρωση, τονίζοντας ότι από την πλευρά του θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Μητροπόλεως Πειραιώς, που οι αρμοδιότητές του το επιτρέπουν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ.Υπουργό καλή επιτυχία στην άσκηση των Υπουργικών του καθηκόντων και στην προάσπιση της αθλητικής ιδέας την οποία υπηρετεί έως τώρα με πιστότητα και αίσθημα ευθύνης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων