16/04/2022 16/04/2022 Τα χωριά όπου διαβιούν τα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην ευρύτερη περιοχή του Αργυροκάστρου και των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Αργυροκάστρου, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος.  Ο υφυπουργός επισκέφθηκε τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και το Εκπαιδευτήριο...
16 Απριλίου, 2022 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 13:42

Συνάντηση υφυπουργού Παιδείας – Μητροπολίτη Αργυροκάστρου

Διαδώστε:
Συνάντηση υφυπουργού Παιδείας – Μητροπολίτη Αργυροκάστρου

Τα χωριά όπου διαβιούν τα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην ευρύτερη περιοχή του Αργυροκάστρου και των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Αργυροκάστρου, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος. 

Ο υφυπουργός επισκέφθηκε τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και το Εκπαιδευτήριο «Πνοή Αγάπης» στο Αργυρόκαστρο, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κ. Δημήτριο και συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές.

Παράλληλα, πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους και μέλη της ΕΕΜ στην Δερβιτσιάνη και το Αλύκο, με τους οποίους συζητήσαν την τρέχουσα επικαιρότητα. Μάλιστα, οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες τον ενημέρωσαν για τα ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική Εθνική Μειονότητα.

Τον υφυπουργό συνόδευσαν η Πρέσβης της Ελλάδος στα Τίρανα, Σ. Φιλιππίδου και ο Γενικός Πρόξενος στο Αργυρόκαστρο, Δ. Σαχαρίδης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων