11/04/2021 11/04/2021 Το παρών έδωσε σήμερα, 11 Απριλίου 2021, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην εκδήλωση μνήμης και τιμής, που πραγματοποιήθηκε στο οχυρό «Ρούπελ». Η εκδήλωση διοργανώθηκε για τη συμπλήρωση 80 ετών από τη «Μάχη των Οχυρών», όταν ο Ελληνικός Στρατός καθήλωσε τους εισβολείς Ναζί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο υπουργός Υποδομών και...
11 Απριλίου, 2021 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2021 - 18:17

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Οχυρό του Ρούπελ για την επέτειο των 80 χρόνων από τη «Μάχη των Οχυρών»

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Οχυρό του Ρούπελ για την επέτειο των 80 χρόνων από τη «Μάχη των Οχυρών»

Το παρών έδωσε σήμερα, 11 Απριλίου 2021, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην εκδήλωση μνήμης και τιμής, που πραγματοποιήθηκε στο οχυρό «Ρούπελ».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για τη συμπλήρωση 80 ετών από τη «Μάχη των Οχυρών», όταν ο Ελληνικός Στρατός καθήλωσε τους εισβολείς Ναζί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Όπως ανακοινώθηκε, νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκαν την πατρική οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών.

Διαβάστε ακόμα: Όταν γράφτηκε το Έπος του Ρούπελ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων