17/12/2020 17/12/2020 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνης Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.  Ακόμα συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών. Τις συναντήσεις έκανε γνωστές μέσω ανάρτησης στο twitter ο επίσημος λογαριασμό του Υπουργείου Ανάπτυξης...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 16:28

Ο υπουργός Ανάπτυξης συναντήθηκε με Μητροπολίτες

Διαδώστε:
Ο υπουργός Ανάπτυξης συναντήθηκε με Μητροπολίτες

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνης Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.  Ακόμα συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών. Τις συναντήσεις έκανε γνωστές μέσω ανάρτησης στο twitter ο επίσημος λογαριασμό του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Δείτε τις αναρτήσεις: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων