26/10/2022 26/10/2022 Στην διπλή εορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας χαρακτηρίζοντας ορόσημο της ελληνικής ιστορίας την απελευθέρωση ενώ ευχήθηκε για την εορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου. “Διπλή εορτή σήμερα για τη Θεσσαλονίκη μας: 110 χρόνια από την Απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό, ένα...
26 Οκτωβρίου, 2022 - 10:16

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για την διπλή εορτή της Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για την διπλή εορτή της Θεσσαλονίκης

Στην διπλή εορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας χαρακτηρίζοντας ορόσημο της ελληνικής ιστορίας την απελευθέρωση ενώ ευχήθηκε για την εορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

“Διπλή εορτή σήμερα για τη Θεσσαλονίκη μας: 110 χρόνια από την Απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό, ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, και εορτασμός του Πολιούχου Προστάτη της Αγίου Δημητρίου. Χρόνια πολλά!”, έγραψε.

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων