25/03/2021 25/03/2021 “Είχα την ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπήσω την Κυβέρνηση στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, για την επέτειο των ιστορικών γεγονότων που οδήγησαν στη συγκρότηση του Ελληνικού εθνικού κράτους, στη συγκρότηση της Πατρίδας μας και στην ανάκτηση της Κυριαρχίας μας” αναφέρει ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτή...
25 Μαρτίου, 2021 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 20:25

Ο Υπουργός Εσωτερικών στην Αγία Λαύρα

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Εσωτερικών στην Αγία Λαύρα

“Είχα την ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπήσω την Κυβέρνηση στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, για την επέτειο των ιστορικών γεγονότων που οδήγησαν στη συγκρότηση του Ελληνικού εθνικού κράτους, στη συγκρότηση της Πατρίδας μας και στην ανάκτηση της Κυριαρχίας μας” αναφέρει ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτή την παρακαταθήκη, τη Χριστιανική Πίστη και την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Αυτά μας συνέχουν ως Έλληνες και αυτά πρέπει να τιμούμε, να σεβόμαστε και να προστατεύουμε”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων