28/11/2021 28/11/2021 Τον Μητροπολιτικό προσκηνυματικό ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Ναύπλιο επισκέφτηκε την Κυριακή, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κ. Χατζηδάκης καλεσμένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ο Υπουργός βρέθηκε στην Αργολίδα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 199 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου και του κάστρου του Παλαμηδιού από τους Τούρκους...
28 Νοεμβρίου, 2021 - 18:04
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2021 - 18:05

Ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Τον Μητροπολιτικό προσκηνυματικό ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Ναύπλιο επισκέφτηκε την Κυριακή, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κ. Χατζηδάκης καλεσμένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ο Υπουργός βρέθηκε στην Αργολίδα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 199 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου και του κάστρου του Παλαμηδιού από τους Τούρκους και ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά αλλά και στο εκκλησιαστικό μουσείο που βρίσκεται κάτω από τον ναό και έχει προσωπικά αντικείμενα του Αγίου, καθώς και πάρα πολύ υλικό από την ζωή του στην Ρωσία.

Τον Υπουργό συνόδευε ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος και ο Αντιπερειφεριάρχης Αργολίδας Γ. Μαλτέζος.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων