17/10/2021 17/10/2021 Στη Δοξολογία για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγου παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υπουργός Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής. “Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για εμάς τους Μακεδόνες. Αποτίνουμε φόρο τιμής στη σπουδαία μορφή του Μακεδονικού Αγώνα,...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 21:20

Ο Υπουργός Μεταφορών στη Δοξολογία για την Ημέρα Μνήμης

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Μεταφορών στη Δοξολογία για την Ημέρα Μνήμης

Στη Δοξολογία για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγου παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υπουργός Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

“Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για εμάς τους Μακεδόνες. Αποτίνουμε φόρο τιμής στη σπουδαία μορφή του Μακεδονικού Αγώνα, τον Παύλο Μελά που θυσιάστηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1904 και σε όλους τους γενναίους συμπατριώτες μας που πρόσφεραν την ίδια τους τη ζωή για την εκπλήρωση του ιερού αυτού σκοπού. Η θυσία τους ενέπνευσε όλους τους Έλληνες, τους ένωσε κάτω από αυτό τον κοινό εθνικό στόχο και τελικά οδήγησε στην απελευθέρωση της Μακεδονίας μας λίγα χρόνια αργότερα” αναφέρει ο Υπουργός σε επίκαιρη ανάρτησή του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων