28/06/2021 28/06/2021 Διεθνή Επιμορφωτική Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Το Ηθικό μας Καθήκον έναντι της Κλιματικής Κρίσης – Κοινωνία, Εκκλησία και Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία – Διαμορφώνοντας ένα Ολιστικό Σχέδιο» διοργανώνει για σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 18:30, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ). Ομιλητές είναι: α) Ο Ευρωβουλευτής Sven Giegold, με θέμα: «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία & Περιβαλλοντική Πολιτική της Ε.Ε.:...
28 Ιουνίου, 2021 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2021 - 12:35

ΟΑΚ: Διαδικτυακή Ημερίδα για το καθήκον μας έναντι της Κλιματικής Κρίσης

Διαδώστε:
ΟΑΚ: Διαδικτυακή Ημερίδα για το καθήκον μας έναντι της Κλιματικής Κρίσης

Διεθνή Επιμορφωτική Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Το Ηθικό μας Καθήκον έναντι της Κλιματικής Κρίσης – Κοινωνία, Εκκλησία και Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία – Διαμορφώνοντας ένα Ολιστικό Σχέδιο» διοργανώνει για σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 18:30, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ).

Ομιλητές είναι:
α) Ο Ευρωβουλευτής Sven Giegold, με θέμα: «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία & Περιβαλλοντική Πολιτική της Ε.Ε.: Πώς μπορεί η Πράσινη Συμφωνία να γίνει και Κοινωνική Συμφωνία;».
β) Ο Σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε θέματα περιβάλλοντος, π. Δρ Ιωάννης Χρυσαυγής, με θέμα: «Φροντίζοντας για την Κτίση: Εκκλησίες & Κοινότητες».
γ) Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενεργειακών Κοινοτήτων Πολιτών Dirk Vansintjan, με θέμα: «Κλιματική Κρίση & Κοινωνία των Πολιτών: Η Ενεργειακή Μετάβαση σε Ενεργειακή Δημοκρατία».
δ) Η Υπεύθυνη Πολιτικής του WWF Ελλάδας, κα Θεοδότα Νάντσου, με θέμα: «Κλιματική Κρίση & Ηθική: Δικαιοσύνη & Υπευθυνότητα μεταξύ Ατόμων, Εθνών & Γενεών».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς και ο Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας, Παραρτήματος της ΟΑΚ, Αντώνης Καλογεράκης.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στα αγγλικά ζωντανά από το Κανάλι της ΟΑΚ στο YouTube μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq (επιλέγοντας την ένδειξη “Live” κατά την εναρκτήρια ώρα της εκδήλωσης).

Για παρακολούθηση της Ημερίδας με μετάφραση στα ελληνικά, η οποία είναι διαθέσιμη με την ευγενική υποστήριξη από τα «Ελληνικά Καλώδια Α.Ε.», μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://us02web.zoom.us/j/82095081349 με κωδικό (passcode): 2021 και επιλέγοντας στη συνέχεια: “Interpretation”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων