08/03/2021 08/03/2021 Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά συνδιοργανώνουν Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με κεντρικό θέμα το ρόλο της γυναίκας στον 21ο  αιώνα. Στόχος της Ημερίδας είναι να προβληματιστούμε μαζί γύρω από τη δυναμική παρουσία της γυναίκας στα σημερινά δρώμενα και κυρίως να αντιληφθούμε πόσο...
08 Μαρτίου, 2021 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 11:31

ΟΑΚ: Ημερίδα για το ρόλο της γυναίκας στον 21ο αιώνα

Διαδώστε:
ΟΑΚ: Ημερίδα για το ρόλο της γυναίκας στον 21ο αιώνα

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά συνδιοργανώνουν Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με κεντρικό θέμα το ρόλο της γυναίκας στον 21ο  αιώνα.

Στόχος της Ημερίδας είναι να προβληματιστούμε μαζί γύρω από τη δυναμική παρουσία της γυναίκας στα σημερινά δρώμενα και κυρίως να αντιληφθούμε πόσο σημαντικός είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ιδιαίτερα η προσφορά της γυναίκας στην οικογένεια, ως επιστήμων στην κοινωνία και στον κόσμο μας γενικότερα.

Στην Ημερίδα θα μιλήσουν οι: κα Ειρήνη Ηλιάκη (Ιατρός Λοιμωξιολόγος, Cambridge Health Alliance, Instructor, Harvard Medical School), με θέμα: «Οι μοντέρνες Ιθάκες τι σημαίνουν – από τη ματιά μιας γυναίκας, μητέρας, γιατρού» και η κα Μενεξία Τσουμπελή (Χημικός Μηχανικός, Vice President, North America Savory Business, Firmenich), με θέμα: «Γυναίκα, επιστήμονας, μητέρα – τι θα συμβούλευα  το  νεώτερο εαυτό μου»,  ενώ Χαιρετισμό θα απευθύνουν η κα Σοφία Μαλανδράκη, Εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης, Εντεταλμένη για θέματα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και Πρόεδρος της νεοσύστατης Επιτροπής για τον «Εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821» στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η κα Γεωργία Μηλάκη, Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης, Εντεταλμένη για θέματα Εθελοντισμού και Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις της Περιφέρειας Κρήτης, η κα Ελένη Ζερβουδάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ και η κα Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας Δήμου Πλατανιά.

Παρέμβαση θα κάνει η κα Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Αικατερίνη Καρκαλά, Επιστημονική Συνεργάτιδα της ΟΑΚ.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου και ώρα 18:00 και θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων