03/06/2022 03/06/2022 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, μετά την αναγγελία της εκδημίας του αειμνήστου Μητροπολίτη Σασίμων κυρού Γενναδίου, Εταίρου της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (2012), προέβη σε κάποιες αποφάσεις. Συγκεκριμένα η ΟΑΚ αποφασίζει ομόφωνα: 1. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια προς την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, στην οποία ήταν Υπεύθυνος, και ως Πατριαρχικός Επόπτης...
03 Ιουνίου, 2022 - 15:44

ΟΑΚ: Ψήφισμα για εκδημία Μητροπολίτη Σασίμων Γεννάδιου

Διαδώστε:
ΟΑΚ: Ψήφισμα για εκδημία Μητροπολίτη Σασίμων Γεννάδιου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, μετά την αναγγελία της εκδημίας του αειμνήστου Μητροπολίτη Σασίμων κυρού Γενναδίου, Εταίρου της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (2012), προέβη σε κάποιες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα η ΟΑΚ αποφασίζει ομόφωνα:

1. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια προς την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, στην οποία ήταν Υπεύθυνος, και ως Πατριαρχικός Επόπτης της Περιφέρειας Ταταούλων.

2. Να τελεστεί Tρισάγιο στη μνήμη του κατά την επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

3. Να διοργανωθεί στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης τιμητική επιστημονική εκδήλωση στη μνήμη του, για την προσφορά του στους Διαχριστιανικούς Διαλόγους.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων