30/12/2019 30/12/2019 Παρά την αδιάκοπη βροχόπτωση και τους θυελλώδεις ανέμους, που έπνεαν στο λιμάνι της Σύρου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από Κληρικούς, επεσκέφθη, όπως κατ’ έθος τέτοιες μέρες, την αγορά της Ερμούπολης και ευχήθηκε στους Καταστηματάρχες και τους εργαζομένους στην Αγορά της Ερμούπολης, προς τους οποίους προσέφερε δώρα και ευλογίες και από τους οποίους εισέπραξε...
30 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2019 - 21:48

Βόλτα μέσα στη βροχή και σε κάθε μαγαζί της Ερμούπολης

Διαδώστε:
Βόλτα μέσα στη βροχή και σε κάθε μαγαζί της Ερμούπολης

Παρά την αδιάκοπη βροχόπτωση και τους θυελλώδεις ανέμους, που έπνεαν στο λιμάνι της Σύρου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από Κληρικούς, επεσκέφθη, όπως κατ’ έθος τέτοιες μέρες, την αγορά της Ερμούπολης και ευχήθηκε στους Καταστηματάρχες και τους εργαζομένους στην Αγορά της Ερμούπολης, προς τους οποίους προσέφερε δώρα και ευλογίες και από τους οποίους εισέπραξε πηγαίες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης και ευχές.

Το οδοιπορικό αυτό της αγάπης και των ευχών διεκόπη από την καταρρακτώδη βροχή και θα ολοκληρωθεί αύριο, μετά το μεσημέρι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων