26/08/2021 26/08/2021 Με δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God), Άρης Σερβετάλης (Άγιος Νεκτάριος), παραθέτει πνευματικά αποφθέγματα από τους λόγους του Αγίου Νεκταρίου. Ενώ μέσω των συγκεκριμένων αναρτήσεων, υπενθυμίζει στο κοινό την σημερινή ημέρα –Πέμπτη 26 Αυγούστου – όπου πραγματοποιείται η πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους...
26 Αυγούστου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 9:32

Οι αναρτήσεις του Άρη Σερβετάλη για τον Άγιο Νεκτάριο

Διαδώστε:
Οι αναρτήσεις του Άρη Σερβετάλη για τον Άγιο Νεκτάριο

Με δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God), Άρης Σερβετάλης (Άγιος Νεκτάριος), παραθέτει πνευματικά αποφθέγματα από τους λόγους του Αγίου Νεκταρίου.

Ενώ μέσω των συγκεκριμένων αναρτήσεων, υπενθυμίζει στο κοινό την σημερινή ημέρα –Πέμπτη 26 Αυγούστου – όπου πραγματοποιείται η πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους όλης της χώρας.

Σε συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει στον παρελθόν ο δημοφιλής ηθοποιός, έχει δηλώσει ότι μέσω του ρόλου που ενσαρκώνει, έχει ταυτιστεί με τον Άγιο Νεκτάριο. Μέσα από τις προσωπικές του αναρτήσεις είναι ξεκάθαρα ευνόητο ότι ο γνωστός καλλιτέχνης επιθυμεί να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πνευματική ωφέλεια που απορρέει από την προσωπικότητα του Αγίου Νεκταρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων