12/05/2021 12/05/2021 Την πικρία της και την αποδοκιμασία της για την διαφοροποίηση ορισμένων κληρικών κάθε βαθμού σχετικά με τα μέτρα που είχαν εξαγγελθεί από την Εκκλησία για την Πασχάλια περίοδο, εξέφρασε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της μετά την ολοκλήρωση των τακτικών εργασιών που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 11 και 12...
12 Μαΐου, 2021 - 16:06

Οι αποφάσεις της ΔΙΣ μετά το τέλος των εργασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι αποφάσεις της ΔΙΣ μετά το τέλος των εργασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πικρία της και την αποδοκιμασία της για την διαφοροποίηση ορισμένων κληρικών κάθε βαθμού σχετικά με τα μέτρα που είχαν εξαγγελθεί από την Εκκλησία για την Πασχάλια περίοδο, εξέφρασε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της μετά την ολοκλήρωση των τακτικών εργασιών που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 11 και 12 Μαϊου.

Παρακολουθήστε την ανάγνωση του σχετικού Δελτίου Τύπου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα στην κάμερα της Pemptousia TV:

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Νίκος Πυθαρούλης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων