14/11/2021 14/11/2021 Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Μπράιαν Ντιζ δήλωσε ότι οι αυξήσεις στις τιμές είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού και δεν είναι αποτέλεσμα των πολιτικών του προέδρου Τζο Μπάιντεν. Ο Ντιζ, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου στον Λευκό Οίκο δήλωσε στην εκπομπή του CNN «State of the Union» ότι...
14 Νοεμβρίου, 2021 - 18:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2021 - 18:32

Οι αυξήσεις στις τιμές είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα

Διαδώστε:
Οι αυξήσεις στις τιμές είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα

Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Μπράιαν Ντιζ δήλωσε ότι οι αυξήσεις στις τιμές είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού και δεν είναι αποτέλεσμα των πολιτικών του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ο Ντιζ, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου στον Λευκό Οίκο δήλωσε στην εκπομπή του CNN «State of the Union» ότι ο ίδιος, αλλά και άλλοι στην κυβέρνηση Μπάιντεν δεν διέπραξαν σφάλμα δηλώνοντας νωρίτερα, ότι ο πληθωρισμός μπορεί να είναι ένα μεσοπρόθεσμο πρόβλημα.

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων