10/09/2020 10/09/2020 Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του νέου Προέδρου, του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε στο αίθριό του, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, τον Αγιασμό για την έναρξη...
10 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2020 - 17:30

Οι δικαστές διακρίνονται για την ευγένεια και τον πολιτισμό τους

Διαδώστε:
Οι δικαστές διακρίνονται για την ευγένεια και τον πολιτισμό τους

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του νέου Προέδρου, του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε στο αίθριό του, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, ενώπιον Δικαστών, του Προέδρου και Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και Δικαστικών Υπαλλήλων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου, κ. Κωνστ. Φιφλή, για την ευγενική πρόσκλησή του, αναφέρθηκε στα πρόσωπα των Δικαστών, οι οποίοι, όπως τόνισε, διακρίνονται για την ευγένεια, το ήθος, τον πολιτισμό και τη νομική τους κατάρτιση, χαρακτηριστικά, τα οποία με ικανοποίηση εισπράττει καθημερινά η τοπική κοινωνία, και τους συνεχάρη για το έργο και την προσφορά τους προς αυτήν.

Συνεχάρη, επίσης και τους προαχθέντες και αποχωρούντες από τη Σύρο Δικαστές, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους και τους διένειμε εικόνα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων