16/12/2020 16/12/2020 Το μοναστήρι του Αγίου Συμεών πάνω από τις Καμάρες αλλά και το γραφικό εκκλησάκι των Επτά Μαρτύρων (Εφταμάρτυρος), χτισμένο στην κορυφή ενός βράχου στο ανατολικό άκρο του Κάστρου, είναι δύο από τα πανέμορφα αξιοθέατα της Σίφνου, τα οποία προτείνει η Evening Standard. Σε ειδική ενότητα της διαδικτυακής έκδοσης, με τίτλο “ονειρικοί προορισμοί” η βρετανική εφημερίδα...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 10:09

Οι εκκλησιές της Σίφνου στους “ονειρικούς προορισμούς” του κόσμου

Διαδώστε:
Οι εκκλησιές της Σίφνου στους “ονειρικούς προορισμούς” του κόσμου

Το μοναστήρι του Αγίου Συμεών πάνω από τις Καμάρες αλλά και το γραφικό εκκλησάκι των Επτά Μαρτύρων (Εφταμάρτυρος), χτισμένο στην κορυφή ενός βράχου στο ανατολικό άκρο του Κάστρου, είναι δύο από τα πανέμορφα αξιοθέατα της Σίφνου, τα οποία προτείνει η Evening Standard. Σε ειδική ενότητα της διαδικτυακής έκδοσης, με τίτλο “ονειρικοί προορισμοί” η βρετανική εφημερίδα κατατάσσει την Σίφνο σε έναν από τους πλέον μαγευτικούς προορισμούς στον κόσμο, “με εξαιρετική κουζίνα, πανέμορφες εκκλησίες και μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων.

“Ενώ μπορείτε να εξερευνήσετε τα πολλά μοναστήρια μόνοι σας, μερικές φορές είναι καλύτερο να το κάνετε με έναν οδηγό” τονίζεται στο άρθρο ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη Μονή της Παναγίας Βουνού, τη Μονή της Παναγίας Χρυσοπηγής, την Παναγία Πουλάτη και το χωριό Κάστρο, παλιά πρωτεύουσα της Σίφνου που προσφέρει εκπληκτικά πλακόστρωτα δρομάκια και σοκάκια που οδηγούν σε όμορφα σπίτια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων