16/02/2020 16/02/2020 Στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο όρος Σινά βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, ολοκληρώνοντας παράλληλα και την επίσκεψη του στην Αίγυπτο. Ο κ. Βλάσης είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά τα ιερά κειμήλια που φυλάσσονται εκεί, καθώς επίσης και να διαπιστώσει το υψηλό έργο που επιτελούν οι Έλληνες μοναχοί. «Ολοκλήρωση...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 22:35

«Οι Έλληνες μοναχοί κρατούν ψηλά την Ορθοδοξία»

Διαδώστε:
«Οι Έλληνες μοναχοί κρατούν ψηλά την Ορθοδοξία»

Στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο όρος Σινά βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, ολοκληρώνοντας παράλληλα και την επίσκεψη του στην Αίγυπτο.

Ο κ. Βλάσης είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά τα ιερά κειμήλια που φυλάσσονται εκεί, καθώς επίσης και να διαπιστώσει το υψηλό έργο που επιτελούν οι Έλληνες μοναχοί.

«Ολοκλήρωση της επίσκεψής μου στη Μονή Αγίας Αικατερίνης στο όρος Σινά και στα δύο μετόχια της, στη Ραϊθώ και στη Φαράν, όπου οι Έλληνες μοναχοί και οι μοναχές κρατούν ψηλά τον Ελληνισμό και την ορθόδοξη Εκκλησία. Σημειωτέον ότι η Μονή Αγίας Αικατερίνης χρονολογείται στα μέσα του 6ου αιώνα μ.χ και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, αναφέρει, σε ανάρτησή του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων