27/06/2019 27/06/2019 Στην Ερέτρια καλωσόρισαν το φετινό καλοκαίρι οι ένοικοι και το προσωπικό του Οικοτροφείου «Επανένταξη» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος» της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Πέντε ημέρες γεμάτες ήλιο, βουτιές σε δροσερά νερά, γευστικές ντόπιες λιχουδιές, όμορφους περιπάτους στο κέντρο της Ερέτριας και βραδιές με καλοκαιρινές μουσικές και καραόκε απόλαυσαν οι ένοικοι και το προσωπικό των δομών. Οι ένοικοι...
27 Ιουνίου, 2019 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2019 - 18:05

Οι ένοικοι της «Επανένταξης» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος» στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Οι ένοικοι της «Επανένταξης» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος» στην Ερέτρια

Στην Ερέτρια καλωσόρισαν το φετινό καλοκαίρι οι ένοικοι και το προσωπικό του Οικοτροφείου «Επανένταξη» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος» της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Πέντε ημέρες γεμάτες ήλιο, βουτιές σε δροσερά νερά, γευστικές ντόπιες λιχουδιές, όμορφους περιπάτους στο κέντρο της Ερέτριας και βραδιές με καλοκαιρινές μουσικές και καραόκε απόλαυσαν οι ένοικοι και το προσωπικό των δομών.

Οι ένοικοι της «Επανένταξης» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος» επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ευχαριστώντας από καρδιάς το ξενοδοχείο «Le petit Village» για την φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων