23/11/2020 23/11/2020 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης (ΓΣΝΕ) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συνδρομής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Μετά το τέλος της επίσκεψής του, συναντήθηκε διαδοχικά με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, τον Διοικητή του ΕΚΑΒ...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 20:31

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης

Διαδώστε:
Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης (ΓΣΝΕ) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συνδρομής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, συναντήθηκε διαδοχικά με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου, τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ κ. Δημήτριο Πύρρο, τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτριο Τσαλικάκη, καθώς και με τους Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη και κ. Δημήτριο Κούβελα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κινητή υγειονομική μονάδα στο 424 Θεσσαλονίκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων