25/03/2019 25/03/2019 Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αργολική Πρωτεύουσα έγινε στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο ανήμερα της εθνικής Επετείου , Κυριακή 25 Μαρτίου 2019. Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο νωρίτερα τελέσθηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της...
25 Μαρτίου, 2019 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2019 - 16:13

Οι εορτασμοί στο Ναύπλιο (βίντεο)

Διαδώστε:
Οι εορτασμοί στο Ναύπλιο (βίντεο)

Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αργολική Πρωτεύουσα έγινε στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο ανήμερα της εθνικής Επετείου , Κυριακή 25 Μαρτίου 2019.

Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο νωρίτερα τελέσθηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.

Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου.

Φέτος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις η Φρουρά Ναυπλίου » Στάικος Σταικόπουλος΄΄. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου υποδομών Γιώργος Δέδες. Κατά την διάρκεια της παρέλαση αναρτήθηκαν πανό με συνθήματα.

Τις επετειακές εκδηλώσεις παρακολούθησαν, οι βουλευτές Αργολίδος Ι.Γκιόλας , Ιωάννης Ανδριανός και Ιωάννης Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, περιφερειακοί και δημοτικού σύμβουλοι, στρατιωτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων