06/12/2022 06/12/2022 Τις ευχές του, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικολάου, εξέφρασε μέσω του προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. “Χρόνια Πολλά για την εορτή του προστάτη τους Αγίου Νικολάου, στις γυναίκες και τους άντρες του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, που προασπίζουν με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα τα θαλάσσια σύνορα...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 13:36

Οι ευχές του Νίκου Δένδια για το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα

Διαδώστε:
Οι ευχές του Νίκου Δένδια για το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα

Τις ευχές του, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικολάου, εξέφρασε μέσω του προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

“Χρόνια Πολλά για την εορτή του προστάτη τους Αγίου Νικολάου, στις γυναίκες και τους άντρες του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, που προασπίζουν με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας.

Ευχές και στο Εμπορικό Ναυτικό που προβάλλει την ελληνική σημαία σε όλες τις θάλασσες του κόσμου, όπως και στην Ακτοπλοΐα μας, που συμβάλλει καθοριστικά στη ζωή των νησιών μας. Χρόνια πολλά επίσης σε συνεορτάζουσες – συνεορτάζοντες!”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Δένδιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων