14/08/2020 14/08/2020 Θεία Λειτουργία θα λάβει χώρα στις 15 Αυγούστου 2020 στην σκλαβωμένη Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος Πόντου.  Το Σάββατο, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα τελεσθεί Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία την οποία θα τελέσουν κατά την μεγάλην Θεομητορική εορτή οι Σεβ. Μητροπολίτες Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος, και Ζάμπιας κ. Ιωάννης, Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.  ...
14 Αυγούστου, 2020 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 17:23

Οι Ιεράρχες που θα λειτουργήσουν την σκλαβωμένη Παναγιά

Διαδώστε:
Οι Ιεράρχες που θα λειτουργήσουν την σκλαβωμένη Παναγιά

Θεία Λειτουργία θα λάβει χώρα στις 15 Αυγούστου 2020 στην σκλαβωμένη Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος Πόντου.  Το Σάββατο, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα τελεσθεί Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία την οποία θα τελέσουν κατά την μεγάλην Θεομητορική εορτή οι Σεβ. Μητροπολίτες Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος, και Ζάμπιας κ. Ιωάννης, Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

 

Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος

 

Σεβ. Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος

 

Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης

 

Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δεν θα παρευρεθεί, ενώ σύμφωνα με τον τουρκικό ιστότοπο SonDakika.com μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί 50 διαπιστεύσεις, 45 από την Ελλάδα και 5 από τη Γεωργία. Οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν ότι κανένα άτομο από τη Ρωσία δεν έχει διαπιστευτεί.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Παναγία Σουμελά 2020: Ο πόνος και το δίλημμα το Ποντίων

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων