19/11/2022 19/11/2022 Συνάντηση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» κ .Αθανάσιος Γ Δημητρίου και το Δ.Σ με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ Μικέλη Χατζηγάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σωματείου, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022. Την συνάντηση απασχόλησαν θέματα που αφορούν τους ιεροψάλτες των Τρικάλων και την βυζαντινή...
19 Νοεμβρίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2022 - 13:50

Οι ιεροψάλτες των Τρικάλων στον αγώνα για την ανάδειξη της βυζαντινής μουσικής

Διαδώστε:
Οι ιεροψάλτες των Τρικάλων στον αγώνα για την ανάδειξη της βυζαντινής μουσικής

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» κ .Αθανάσιος Γ Δημητρίου και το Δ.Σ με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ Μικέλη Χατζηγάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σωματείου, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022. Την συνάντηση απασχόλησαν θέματα που αφορούν τους ιεροψάλτες των Τρικάλων και την βυζαντινή μουσική . Συζητήθηκαν  επίσης, δράσεις προώθησης και προβολής της με επίκεντρο τα Τρίκαλα, καθώς επίσης και την αξιοποίηση του συγκεκριμένου είδους μουσικής ως πνευματικό και πολιτιστικό προϊόν του τόπου.  Ο κ. Χατζηγάκης συνεχάρη τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασε την χαρά του και διαβεβαίωσε την ολόθυμη στήριξη τόσο του ιδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων