01/10/2020 01/10/2020 Στην Κατοχή Μεσολογγίου βρέθηκε για 3 ημέρες το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ προκειμένου να καταγράψει τη θρησκευτική, ιστορική και πολιτιστική παράδοση του τόπου στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα εκπομπή “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ”, οι οποίες θα προβληθούν στο νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ προσεχώς.  Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος μαζί με τον εικονολήπτη Ανδρέα Χαλκιόπουλο...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 21:43

Οι “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ” στην Κατοχή Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Οι “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ” στην Κατοχή Μεσολογγίου

Στην Κατοχή Μεσολογγίου βρέθηκε για 3 ημέρες το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ προκειμένου να καταγράψει τη θρησκευτική, ιστορική και πολιτιστική παράδοση του τόπου στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα εκπομπή “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ”, οι οποίες θα προβληθούν στο νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ προσεχώς. 

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος μαζί με τον εικονολήπτη Ανδρέα Χαλκιόπουλο κατέγραψαν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς, παραδοσιακές ασχολίες, φορεσιές, κρασιά, γαστρονομικές συνήθειες, μοιρολόγια, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Αναλυτικά σύντομα στις οθόνες σας!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων