18/02/2020 18/02/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Πρόεδρος Πρωτ. Γεώργιος Σελλής και ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος Πρωτ. Γεώργιος Βαμβακίδης και επέδωσαν εκ μέρους του ΙΣΚΕ πλακέτα και την απόφαση της ανακήρυξης του Μητροπολίτου Κερκύρας ως επίτιμου μέλους του ΙΣΚΕ. Ο...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 18:37

“Οι καιροί απαιτούν ενότητα Επισκόπων και ιερέων”

Διαδώστε:
“Οι καιροί απαιτούν ενότητα Επισκόπων και ιερέων”

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Πρόεδρος Πρωτ. Γεώργιος Σελλής και ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος Πρωτ. Γεώργιος Βαμβακίδης και επέδωσαν εκ μέρους του ΙΣΚΕ πλακέτα και την απόφαση της ανακήρυξης του Μητροπολίτου Κερκύρας ως επίτιμου μέλους του ΙΣΚΕ.

Ο Σεβ. κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τους πατέρες για την τιμή και τόνισε ότι οι καιροί απαιτούν ενότητα και συμπόρευση επισκόπων και ιερέων, ώστε να σταματήσει η πορεία της κοινωνίας μας προς την αποθρησκειοποίηση, αλλά και να διαφυλαχθεί η θέση του ράσου στην ελληνική κοινωνία. Τόνισε μάλιστα ότι ο ΙΣΚΕ δεν είναι κάτι ξένο από την Εκκλησία, καθώς ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος εκφράζει το σύνολο των κληρικών της Εκκλησίας μας από παλαιά.

Οι πατέρες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την φιλοξενία και την στήριξη στο έργο του ΙΣΚΕ και επεσήμαναν ότι ο αγώνας συνεχίζεται ώστε οι ιερείς να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία και την κοινωνία σύμφωνα με την ιστορία και την μεγάλη τους προσφορά.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων