24/02/2019 24/02/2019 Κατά την Α’ Συνεδρία της Εσπερίδος υπό το γενικό θέμα “Αυτοπροσδιορισμός ενώπιον της Ζωής. Θάνατος, Αυτοκτονία, Ευθανασία, Καύσις Νεκρών”, η οποία θα λάβει χώρα στο ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, κατά το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, θα ομιλήσουν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεος, καθώς και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος. 16.30: Μητροπολίτης Ναυπάκτου και...
24 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:11

Οι Μητροπολίτες Ναυπάκτου και Λαρίσης ΟΜΙΛΗΤΕΣ στον “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ”

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Ναυπάκτου και Λαρίσης ΟΜΙΛΗΤΕΣ στον “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ”

Κατά την Α’ Συνεδρία της Εσπερίδος υπό το γενικό θέμα “Αυτοπροσδιορισμός ενώπιον της Ζωής. Θάνατος, Αυτοκτονία, Ευθανασία, Καύσις Νεκρών”, η οποία θα λάβει χώρα στο ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, κατά το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, θα ομιλήσουν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεος, καθώς και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος.

16.30: Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου: “Η μεταπτωτική εισβολή του θανάτου στη ζωή μας”.

16.55: Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου: Η εξέλιξις της Νομοθεσίας στο θέμα της καύσεως των νεκρών. Κανονική θεώρησις”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων