05/01/2020 05/01/2020 Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ο θεσμός τον οποίο εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες της Μολδαβίας.  Αυτό έδειξε τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Δημόσιας Πολιτικής της χώρας. Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα 7 με 23 Δεκεμβρίου. Ερωτήθηκαν συνολικά 1.187 άτομα. Η έρευνα έδειξε πως οι Μολδαβοί εμπιστεύονται μετά την Εκκλησία περισσότερο τον στρατό, ενώ τα...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 11:26

Οι Μολδαβοί δείχνουν εμπιστοσύνη στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Διαδώστε:
Οι Μολδαβοί δείχνουν εμπιστοσύνη στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ο θεσμός τον οποίο εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες της Μολδαβίας. 

Αυτό έδειξε τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Δημόσιας Πολιτικής της χώρας. Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα 7 με 23 Δεκεμβρίου. Ερωτήθηκαν συνολικά 1.187 άτομα.

Η έρευνα έδειξε πως οι Μολδαβοί εμπιστεύονται μετά την Εκκλησία περισσότερο τον στρατό, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έρχονται πέμπτα στην εμπιστοσύνη των πολιτών.

Μεταξύ των θεσμικών οργάνων της χώρας οι Μολδαβοί δείχνουν μικρότερη εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα, στα συνδικάτα, αλλά και στη δικαιοσύνη, για την οποία θεωρούν πως δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων