19/09/2019 19/09/2019 “Η πλειοψηφία των νέων μας, το 63% είναι πιστοί Χριστιανοί”, σχολίασε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Υποθέσεων, του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ. κ. Ιλαρίων, κληθείς να σχολιάσει πρόσφατη έρευνα σύμφωνα με την οποία το 37% των νέων Ρώσων ηλικίας 18-24 θεωρούν τους εαυτούς τους απίστους. Σύμφωνα επίσης με την έρευνα, μόνο το 16%...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 17:45

“Οι νέοι έρχονται στην εκκλησία”

Διαδώστε:
“Οι νέοι έρχονται στην εκκλησία”

“Η πλειοψηφία των νέων μας, το 63% είναι πιστοί Χριστιανοί”, σχολίασε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Υποθέσεων, του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ. κ. Ιλαρίων, κληθείς να σχολιάσει πρόσφατη έρευνα σύμφωνα με την οποία το 37% των νέων Ρώσων ηλικίας 18-24 θεωρούν τους εαυτούς τους απίστους.

Σύμφωνα επίσης με την έρευνα, μόνο το 16% των νέων ηλικίας 24 έως 34 ετών θεωρούν τους εαυτούς τους απίστους.

“Το ποσοστό των πιστών αυξάνεται με την ηλικία. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία, γιατί η πίστη συνδέεται πολύ συχνά με κάποια εμπειρία ζωής, μερικές φορές με μια δυσκολία. Τότε, το άτομο αρχίζει να σκέφτεται πιο σοβαρά το νόημα της ζωής», τόνισε και πρόσθεσε ότι οι νέοι έρχονται στην Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων