07/01/2023 08/01/2023 Στην Ουκρανία, εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώθηκανανήμερα των Χριστουγέννων για την ιστορική λειτουργία στο γνωστό μοναστήρι της Λαύρας των Σπηλαίων στο Κίεβο. Το μοναστήρι που ονομάζεται και Περτσέσκαγια Λαύρα και τιμάται στην Παναγία, μέχρι πρόσφατα ήταν υπό τη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου της Μόσχας. Για πρώτη φορά, χοροστάτησε στη λειτουργία ο μητροπολίτης Επιφάνιος, ο Προκαθήμενος αυτής της Εκκλησίας...
07 Ιανουαρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 15:56

Οι Ουκρανοί γιόρτασαν στην Ι.Μ Λαύρας των Σπηλαίων τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι Ουκρανοί γιόρτασαν στην Ι.Μ Λαύρας των Σπηλαίων τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ)

Στην Ουκρανία, εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώθηκανανήμερα των Χριστουγέννων για την ιστορική λειτουργία στο γνωστό μοναστήρι της Λαύρας των Σπηλαίων στο Κίεβο.

Το μοναστήρι που ονομάζεται και Περτσέσκαγια Λαύρα και τιμάται στην Παναγία, μέχρι πρόσφατα ήταν υπό τη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου της Μόσχας. Για πρώτη φορά, χοροστάτησε στη λειτουργία ο μητροπολίτης Επιφάνιος, ο Προκαθήμενος αυτής της Εκκλησίας που διέκοψε τις σχέσεις της με το Πατριαρχείο της Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων