07/07/2021 07/07/2021 Απάντηση στις καταγγελίες του καθηγητή Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκου Τζανάκη,  ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ράδιο Κρήτη ανέφερε ότι γίνεται παραλήπτης καταγγελιών πολιτών ότι ιερείς τους «απειλούν» πως αν εμβολιαστούν θα τους αρνηθούν την θεία κοινωνία και την εξομολόγηση έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, π. Ζαχαρίας Αδαμάκης. Συγκεκριμένα, μιλώντας...
07 Ιουλίου, 2021 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 13:08

“H πλειοψηφία των κληρικών της Κρήτης είναι υπέρ του εμβολιασμού”

Διαδώστε:
“H πλειοψηφία των κληρικών της Κρήτης είναι υπέρ του εμβολιασμού”

Απάντηση στις καταγγελίες του καθηγητή Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκου Τζανάκη,  ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ράδιο Κρήτη ανέφερε ότι γίνεται παραλήπτης καταγγελιών πολιτών ότι ιερείς τους «απειλούν» πως αν εμβολιαστούν θα τους αρνηθούν την θεία κοινωνία και την εξομολόγηση έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, π. Ζαχαρίας Αδαμάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, τόνισε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των κληρικών της Κρήτης είναι υπέρ του εμβολιασμού, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στη χθεσινή συνέλευση του εκκλησιαστικού οργάνου. Είπε, επίσης, πως οι περιπτώσεις των κληρικών που καταγγέλονται είναι μεμονωμένες και δεν εκπροσωπούν το σύνολο των ιερέων της Κρήτης.

«Εμείς θέλουμε να βγαίνουμε στον άμβωνα, και να βλέπουμε όλους τους πιστούς, εκεί, και υγιείς», είπε ο π. Ζαχαρίας, επισημαίνοντας πως και η επίσημη Εκκλησία της Κρήτης, τάχθηκε από την πρώτη στιγμή υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων