06/07/2019 06/07/2019 Μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού που τέλεσε χθες το απόγευμα στο γήπεδο (Xanthi FC Arena) της μεγάλης ομάδας της Θράκης της Ξάνθης (Xanthi FC) η οποία θα συμμετάσχει για 31η διαδοχική στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας ένας με τη...
06 Ιουλίου, 2019 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2019 - 14:28

Οι ποδοφαιριστές της Ξάνθης ασπάζονται τον Σταυρό

Διαδώστε:
Οι ποδοφαιριστές της Ξάνθης ασπάζονται τον Σταυρό

Μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού που τέλεσε χθες το απόγευμα στο γήπεδο (Xanthi FC Arena) της μεγάλης ομάδας της Θράκης της Ξάνθης (Xanthi FC) η οποία θα συμμετάσχει για 31η διαδοχική στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας ένας με τη σειρά οι ποδοσφαιριστές της εν λόγω ομάδας ασπάστηκαν το Σταυρό και ευχήθηκαν να τους δώσει δύναμη και πίστη για τη νέα απαιτητική αγωνιστική χρονιά.

Αμέσως μετά, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις ασκήσεις της ημέρας, ενώ διαφορετικό τόνο στην ατμόσφαιρα έδωσαν οι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» τους στην πρώτη επίσημη προπόνηση.

Το προπονητικό επιτελείο που αποτελείται από τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ, τους βοηθούς Φέιο – Κόλτση, τον αναλυτή αγώνων Νάσο Χατζηαθανασίου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδένη και τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη, έδωσε τις οδηγίες τους σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν κανονικά στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της Xanthi FC, πλην των Καμαρά και Ντίρεσταμ που απουσιάζουν δικαιολογημένα λόγω συμμετοχών τους στο Africa Cup of Nations.

Νέα πρόσωπα ήταν τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Σάο Μπέντο, Στεπάνοβιτς, Μαλεζάς, Πολέττο, Γκαργκαλατζίδης και ο Καρασαλίδης που επέστρεψε μετά από 3 χρόνια.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων