12/10/2019 12/10/2019 Από αύριο Κυριακή, καθώς σήμερα συγκαλείται εκτάκτως η Ιεραρχία για το ουκρανικό ζήτημα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι χειροτονίες των Εψηφισμένων Μητροπολιτών και των Βοηθών Επισκόπων στη Μητρόπολη Αθηνών, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: – Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου  στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία...
12 Οκτωβρίου, 2019 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2019 - 9:28

Οι χειροτονίες των νέων Μητροπολιτών

Διαδώστε:
Οι χειροτονίες των νέων Μητροπολιτών

Από αύριο Κυριακή, καθώς σήμερα συγκαλείται εκτάκτως η Ιεραρχία για το ουκρανικό ζήτημα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι χειροτονίες των Εψηφισμένων Μητροπολιτών και των Βοηθών Επισκόπων στη Μητρόπολη Αθηνών, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

– Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου  στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.
– Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.
– Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου.
– Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Ρωγών κ. Φιλοθέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων