24/12/2021 24/12/2021 Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο γνωστός και αγαπημένος στο ευρύ κοινό τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», του ANT1. Ο καλλιτέχνης μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε το καλοκαίρι με τον κορωνοϊό, τον εμβολιασμό, την Θεία Κοινωνία αλλά και για την βαθιά του πίστη . «Eννοείται ότι θα κοινωνήσω ακόμα και...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 23:51

Οικονομόπουλος: «Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων»

Διαδώστε:
Οικονομόπουλος: «Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο γνωστός και αγαπημένος στο ευρύ κοινό τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», του ANT1.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε το καλοκαίρι με τον κορωνοϊό, τον εμβολιασμό, την Θεία Κοινωνία αλλά και για την βαθιά του πίστη .

«Eννοείται ότι θα κοινωνήσω ακόμα και αν πριν από εμένα είναι κάποιος με μολυσματική ασθένεια. Όταν πιστεύεις κάτι και πιστεύεις τόσο δυνατά όπως έχει να κάνει με τον Χριστό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Παραμερίζω τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό, πιστεύω τόσο πολύ στην Θεία Κοινωνία. Πιστεύω ότι είναι το φάρμακο των ανθρώπων η Θεία Κοινωνία. Το λέω και συγκινούμαι. Θα το έκανα όπως και να ‘χει και δεν αλλάζω άποψη για αυτό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής στη συνέντευξη σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του.

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης είπε: «Ήταν μια περίοδος, δυο μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο αν θυμάμαι καλά που ήμασταν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζομαι και θα έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά τα δικά μας δουλεύουν πλέον μόνο με εμβολιασμένους. Κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω. Γιατί τι σκέφτηκα; Πολύ απλά, όπως σκέφτονται πολύ άνθρωποι. Και αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου;».

«Λέω, δεν το έπαθα μέχρι τώρα… Δεν σύχναζα και σε μέρη με πολύ κόσμο. Γενικά μου αρέσει πολύ η θάλασσα, οπότε ήμουν συνέχεια στη θάλασσα άντε και με δυο, τρεις φίλους. Αυτό, μέχρι εκεί. Έλα όμως που με βρήκε ο κορωνοϊός και με βρήκε δύσκολα γιατί με γύρισε σε πνευμονία» είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή του ΑΝΤ1. «Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να έχω οξυγόνο και την μία από τις δύο έπρεπε να βάλω το πιο δυνατό. Ευτυχώς έγινα αμέσως καλά, για μια μέρα μόνο χρειάστηκε. Εύχομαι να μην το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι πραγματικά να μην χαθούν άλλες ζωές γιατί δυστυχώς χάνονται πολλές ζωές και περνούν δύσκολα πολλές οικογένειες».

Σχετικά με το εμβόλιο, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Ναι, ναι θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος της νόσησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως και γω, να φοβούνται. Δεν σου κρύβω, Νίκο, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα ποτέ την επιστήμη, αλλά κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι άλλος διχασμός. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Να πιστεύουμε και στην θρησκεία μας, να πιστεύουμε και στην επιστήμη».

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση για την Θεία Κοινωνία

«Eννοείται ότι θα κοινωνήσω ακόμα και αν πριν από εμένα είναι κάποιος με μολυσματική ασθένεια. Όταν πιστεύεις κάτι και πιστεύεις τόσο δυνατά όπως έχει να κάνει με τον Χριστό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Παραμερίζω τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό, πιστεύω τόσο πολύ στην Θεία Κοινωνία. Πιστεύω ότι είναι το φάρμακο των ανθρώπων η Θεία Κοινωνία. Το λέω και συγκινούμαι . Θα το έκανα όπως και να ‘χει και δεν αλλάζω άποψη για αυτό», ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του.

 

Πηγή: briefingnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων