29/11/2021 29/11/2021 Για την εφαρμογή των νέων μέτρων στις εκκλησίες μίλησε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Όπως δήλωσχε δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα κάπου και πως από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν, δεν δόθηκε η αίσθηση κάποιας παραβατικότητας. «Είναι μέτρο...
29 Νοεμβρίου, 2021 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2021 - 13:11

Οικονόμου για μέτρα σε ναούς: Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα

Διαδώστε:
Οικονόμου για μέτρα σε ναούς: Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα

Για την εφαρμογή των νέων μέτρων στις εκκλησίες μίλησε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως δήλωσχε δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα κάπου και πως από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν, δεν δόθηκε η αίσθηση κάποιας παραβατικότητας.

«Είναι μέτρο που προφανώς μας βρίσκει όλους σύμφωνους, ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του και θα έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει αποφεύγοντας αχρείαστες εντάσεις», σημείωσε.

Η χώρα δεν θα κλείσει

«Δεν θα πάμε σε lockdown», επανέλαβε κατηγορηματικά ο Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο νέων μέτρων λόγω της μετάλλαξης «Ο». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να περιορίσει τη διασπορά, να αυξήσει την εμβολιαστική κάλυψη και να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Σε ερώτηση αν λόγω της νέας μετάλλαξης η κυβέρνηση εξετάζει το μέτρο του πλήρη αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από την εστίαση και στους εξωτερικούς χώρους, απάντησε ότι για τη μετάλλαξη «Ο» αυτή τη στιγμή όλοι εξετάζουν τα δεδομένα και ευρήματα και πως η στρατηγική της κυβέρνηση εξακολουθεί να παραμένει η ίδια. «Η χώρα δεν θα κλείσει. Τα μέτρα που έχουμε πάρει υποστηρίζουν αυτή τη στρατηγική. Δεν σκεφτόμαστε μέτρα που μπορεί να φέρουν περιορισμούς σε εμβολιασμένους ή που θα φέρουν μικρό, μεσαίο ή μεγάλο lockdown. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να περιορίσουμε τη διασπορά, να ενισχύσουμε την εμβολιαστική κάλυψη και το σύστημα υγείας», συμπλήρωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων