21/08/2023 22/08/2023 Για τη διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων αλλά και για όσα σενάρια ακούγονται γύρω από αυτή μίλησε, μεταξύ άλλων, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου. «Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, το αντιχριστιανικό και διαμονισμένο» είπε και πρόσθεσε ότι «αντίθετα, είναι το “όχημα” για την προσαρμογή της...
21 Αυγούστου, 2023 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 0:34

Οικονόμου: «Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το αντιχριστιανικό»

Διαδώστε:
Οικονόμου: «Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το αντιχριστιανικό»

Για τη διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων αλλά και για όσα σενάρια ακούγονται γύρω από αυτή μίλησε, μεταξύ άλλων, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

«Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, το αντιχριστιανικό και διαμονισμένο» είπε και πρόσθεσε ότι «αντίθετα, είναι το “όχημα” για την προσαρμογή της Ελλάδας στον σύγχρονο κόσμο, για να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια και να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην ΕΕ».

Σύμφωνα με τον Υπουργό, οι νέες ταυτότητες θα μπορούν να εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων