24/11/2021 24/11/2021 Οι έλεγχοι στις εκκλησίες θα διενεργούνται δειγματοληπτικά από όργανα της πολιτείας πριν την είσοδο των πιστών στους ναούς ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ. Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν άλλαξε στάση απέναντι στην εκκλησία μετά και την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία αναφέρει ότι...
24 Νοεμβρίου, 2021 - 8:38

Οικονόμου: Οι πιστοί θα ελέγχονται πριν την είσοδο στο ναό

Διαδώστε:
Οικονόμου: Οι πιστοί θα ελέγχονται πριν την είσοδο στο ναό

Οι έλεγχοι στις εκκλησίες θα διενεργούνται δειγματοληπτικά από όργανα της πολιτείας πριν την είσοδο των πιστών στους ναούς ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν άλλαξε στάση απέναντι στην εκκλησία μετά και την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία αναφέρει ότι αδυνατεί να εφαρμόσει το μέτρο σχετικά με τους ελέγχους που ορίζει η ΚΥΑ.

“Οι εκκλησίες και γενικότερα οι χώροι λατρείας έχουν ιδιαιτερότητες” σημείωσε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση προχώρησε στη νομοθέτηση της έκκλησης που είχε απευθύνει η Ιερά Σύνοδος για τήρηση των μέτρων.

Τέλος απαντώντας στο ερώτημα αν θα γίνονται έλεγχοι είπε ότι όπως σε όλους τους χώρους διενεργούνται έλεγχοι, το ίδιο θα ισχύσει και για τις εκκλησίες στις οποίες πριν την είσοδο των πιστών, όργανα της πολιτείας θα προβαίνουν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων