02/05/2021 03/05/2021 Την τελετή του Αγίου Φωτός από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως μετέδωσε ζωντανά το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαϊου, νωρίς μεσημέρι το PEMPTOUSIA TV σε περιγραφή της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη και σχολιασμό του Νικόλαου Ζαΐμη. Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Θεόφιλος Γ΄ εξήλθε του Παναγίου Τάφου, κρατώντας σε κάθε του χέρι αναμμένα 33 κεριά και μετέδωσε το Άγιο Φως...
02 Μαΐου, 2021 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2021 - 20:36

Ολόκληρη η τελετή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ολόκληρη η τελετή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελετή του Αγίου Φωτός από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως μετέδωσε ζωντανά το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαϊου, νωρίς μεσημέρι το PEMPTOUSIA TV σε περιγραφή της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη και σχολιασμό του Νικόλαου Ζαΐμη.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Θεόφιλος Γ΄ εξήλθε του Παναγίου Τάφου, κρατώντας σε κάθε του χέρι αναμμένα 33 κεριά και μετέδωσε το Άγιο Φως στους προσκυνητές, που παρίσταντο για το «Δεύτε λάβετε Φως», καθώς και το μήνυμα της Ανάστασης στην ανθρωπότητα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων