24/10/2020 24/10/2020 Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, το εσπέρας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της δεύτερης ομάδας των σπουδαστών και σπουδαστριών της Σχολής Kηπουρών Τοπίου από τις πόλεις του Oppenheim (Επαγγελματική Σχολή), Koblenz (Επαγγελματική Σχολή Τοπίου) και Bitburg (Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Σχολή του Ερυθρού Σταυρού) της Γερμανίας, υπό την καθοδήγηση των Καθηγητών τους Eckhard Boy, Alexander Kreisel κ.ά. Οι σπουδαστές...
24 Οκτωβρίου, 2020 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020 - 17:03

Ολοκλήρωση εργασιών από την Ομάδα Κηπουρών Τοπίου της Γερμανίας

Διαδώστε:
Ολοκλήρωση εργασιών από την Ομάδα Κηπουρών Τοπίου της Γερμανίας

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, το εσπέρας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της δεύτερης ομάδας των σπουδαστών και σπουδαστριών της Σχολής Kηπουρών Τοπίου από τις πόλεις του Oppenheim (Επαγγελματική Σχολή), Koblenz (Επαγγελματική Σχολή Τοπίου) και Bitburg (Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Σχολή του Ερυθρού Σταυρού) της Γερμανίας, υπό την καθοδήγηση των Καθηγητών τους Eckhard Boy, Alexander Kreisel κ.ά. Οι σπουδαστές συνεχίζουν το έργο τους στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, με απαρχή το 1996 μέχρι σήμερα ανελλιπώς.

Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο την άσκηση των φοιτητών στη χρήση της πέτρας, δημιουργώντας ψηφιδωτά και μονοπάτια εμπνευσμένα τόσο από την κρητική, όσο και από τη χριστιανική παράδοση (σύμβολα).

Η όλη προσπάθεια στηρίζεται από τα Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα και οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την ελληνική γλώσσα, τον πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης και να επισκεφθούν την ενδοχώρα, Μουσεία και αξιοθέατα της περιοχής.

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων