13/12/2021 13/12/2021 Αναμένεται το επίσημο δελτίο Τύπου από την έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, που έγινε παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως. Ο Πρωθυπουργός αναχώρησε από τη Μονή Πετράκη χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, ενώ αναμένεται η έκδοση του σχετικού δελτίου από την ΔΙΣ....
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:27

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της ΔΙΣ

Αναμένεται το επίσημο δελτίο Τύπου από την έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, που έγινε παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως.

Ο Πρωθυπουργός αναχώρησε από τη Μονή Πετράκη χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, ενώ αναμένεται η έκδοση του σχετικού δελτίου από την ΔΙΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο δεύτερος Πρωθυπουργός της χώρας που παραβρέθηκε σε συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Είχε προηγηθεί ο Αντώνης Σαμαράς το 2014.

Φωτογραφία: Δημήτρης Παπαμήτσος, Eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων